DESPRE MINE

Cine sunt, pe scurt

IRINA ȘUBREDU

Bună, sunt Irina și sunt psiholog. Lucrez cu oamenii de aproape 20 de ani.

Foarte devreme în viață am avut pentru prima oară gândul că – dacă oamenii suferă sau nu se poartă bine, probabil este pentru că nu sunt bine așezați în ei înșiși și pentru că au pierdut contactul cu partea lor ce mai bună și mai luminoasă. 

Și atunci mi-am dorit să fiu eu cea care îi redă pe oameni lor înșiși, cea care îi ține de mână câtă vreme își recuperează resursele și își cresc eul lor sănătos.

Învăț, de atunci, cum să fac asta.

(Am învățat între timp că nu poți face asta dacă celălalt nu este pregătit, dacă nu te primește în călătoria lui și nici dacă tu nu ești bine cu tine. Am mai învățat și că echilibrul la care ajung oamenii cu viețile lor poate arăta în multe feluri, chiar și în feluri care nouă ni se par ciudate sau de neînțeles).

Am lucrat cu copii de grădiniță. Cu elevi de școală generală și de liceu. Am lucrat 12 ani cu studenți, la universitate. Cu părinți. Cu angajați. Cu profesori.

Cu copii din medii defavorizate. Cu copii din sistemul de protecție și cu tineri care urmau să-l părăsească. Cu psihologii, logopezii și asistenții sociali ai lor.

Cu consilierii școlari.

Cu oameni care și-au pierdut locul de muncă.

Unele experiențe mi-au plăcut. Altele au fost adevărate provocări pentru mine. Toate m-au învățat câte ceva.

Sunt un om imperfect. Am frici și defecte. Uneori obosesc și vreau s-o las baltă. Cel mai des mă ridic, mă scutur pe pantaloni și merg mai departe.

Tot ce am învățat până acum – the easy way și the hard way, din cărți și din traininguri sau școli de formare, din cursuri online și din viață – am transformat în cărămizi și am construit Becoming Center.

Bine ai venit!

Ai ajuns, probabil, în locul potrivit.

semnatura irina subredu website

fondator becoming center

50493341_2224101344287901_7942313571700965376_n

CE, CÂND ȘI DE UNDE AM ÎNVĂȚAT (FORMĂRI, EDUCAȚIE)

CE, CÂND ȘI PE UNDE AM LUCRAT (EXPERIENȚĂ) 

CE ESTE IMPORTANT PENTRU MINE (VALORI)

începem cu începutul

Hai să ne cunoaștem!