Centru de terapie, training & dezvoltare personală

The Healthy Adult

program de grup

THE HEALTYHY ADULT

Ți s-a întâmplat vreodată să observi cum reacționează ceilalți (colegi de serviciu, membri ai familiei, prieteni) și să-ți spui în mintea ta că nu-i înțelegi, că au reacții absurde sau că se poartă ca și cum nu ar fi adulți?

Ți s-a întâmplat uneori ca cel care nu are o reacție de Adult Sănătos să fii chiar tu? Să nu te recunoști în ceea ce spui sau faci – în anumite situații?

Ți s-a întâmplat să te simți atât de copleșit de o emoție, încât să nu poți spune sau face ceea ce ai vrea? Sau, dimpotrivă, să te simți deconectat de ceilalți, aproape ca și cum ai avea un zid sau un ecran între tine și ei?

Să auzi în mintea ta o voce critică persistentă care nu tace niciodată și care devine de-a dreptul îngrozitoare când ai un eșec?

Atunci Programul de grup “The Healthy Adult” este pentru tine.

Bazat pe principiile Terapiei centrate pe Scheme Cognitive*, programul te va ajuta să recunoști diferite părți ale tale care se activează aproape automat în anumite situații (de obicei dificile sau încărcate emoțional) și conduc la reacții nedorite, împiedicându-te să-ți împlinești nevoile psihologice de bază, afectându-ți performanța sau relațiile și în final calitatea vieții.

Programul își propune să:

Detalii

Durată

6 sesiuni de câte 2 ore fiecare.

Frecvență

o întâlnire pe săptămână, miercurea, de la 18.00 la 20.00, în perioada 02 octombrie - 06 noiembrie.

Mod de lucru

întâlnirile cuprind câteva idei teoretice urmate de aplicarea lor practică – prin exerciții, lucru în echipe sau împărtășirea experiențelor individuale (care ne ajută să înțelegem că nu suntem singurii care trecem prin asta!). Uneori, grupul este folosit pentru testarea în practică a unui răspuns sau comportament nou – înainte de aplicarea lui în “viața reală”.

Cost

120 lei / întâlnire sau 600 lei la achitarea integrală, în avans, a programului. Dacă te înscrii împreună cu încă o persoană (partenerul, un prieten, colegul de birou, un părinte), plătiți fiecare 100 lei / întâlnire sau 500 lei la achitarea integrală, în avans, a programului.

Înscrie-te aici:

*Terapia centrată pe Scheme Cognitive este o abordare terapeutică integrativă dezvoltată de către Jeffrey E. Young care s-a dovedit utilă în a ajuta oamenii să schimbe pattern-uri negative pe care le-au avut în viața lor pentru o perioadă lungă de timp. Acest tip de terapie include principii și tehnici din: terapia cognitiv – comportamentală, terapiile interpersonale, experiențiale și psihodinamice.